Πως κερδίζεις στο Twinspin

Τρία ή περισσότερα ίδια σύμβολα από αριστερά προς τα δεξιά, στο slot πέντε τροχών της NetEnt, δίνουν το ελάχιστο κέρδος στον παίκτη. Όπως σε όλους τους κουλοχέρηδες, έτσι και στο twinspin, το κέρδος εξαρτάται από τα σύμβολα που θα προκύψουν σε συνάρτηση με την αξία του πονταρίσματος σε κάθε γύρισμα του τροχού.

Κέρδος στο Twinspin

Το υψηλό ποσοστό αποπληρωμής που υπάρχει στο slot Twinspin, το σύμβολο Wild και ο διπλός τροχός (twin reel), αποτελούν τα εχέγγυα ώστε η διασκέδαση να συνδυαστεί με το κέρδος. Υπάρχουν δώδεκα διαθέσιμα σύμβολα και το ποσό που θα προκύψει σε ενδεχόμενο κέρδος εξαρτάται φυσικά από τα ποια θα εμφανιστούν. Το σύμβολο που κάνει τη μεγάλη διαφορά και προσφέρει το μεγαλύτερο κέρδος είναι αυτό με το διαμάντι.

Παρότι στο συγκεκριμένο slot δεν υπάρχουν γραμμές πληρωμής, στο εν λόγω φρουτάκι μπορούν να υπάρξουν 243 τρόποι κέρδους, αφού πληρώνουν οποιαδήποτε όμοια σύμβολα προκύψουν από αριστερά προς δεξιά. Τρεις, τέσσερις και πέντε ίδιες επιλογές είναι το ζητούμενο με τον παίκτη να έχει ως «όπλο» τόσο το σύμβολο wild, που λειτουργεί σαν μπαλαντέρ αντικαθιστώντας όλα τα υπόλοιπα σύμβολα, αλλά και με τον διπλό τροχό. Ακόμα, το ποσοστό αποπληρωμής του συγκεκριμένου slot είναι της τάξης του 96,55%.

Twinspin πλεονεκτήματα

Κάποιες από τις κορυφαίες στοιχηματικές έχουν εντάξει στις επιλογές τους το φρουτάκι twinspin. Εναν ξεχωριστό κουλοχέρη, που «αγκαλιάστηκε» αμέσως από τους παίκτες. Ας δούμε κάποιους από τους λόγους.

** Είναι ένα από φρουτάκια με τα πιο κλασικά σύμβολα του Λας Βέγκας. Ενδεικτικό είναι το σύμβολο BAR, που για πολλούς είναι συνυφασμένο με τους επίγειους κουλοχέρηδες. Το κλασικό του θέμα και οι πολλοί τρόποι κέρδους είναι κάτι που λειτούργησε προς αυτή την κατεύθυνση.

** Παρότι δεν προβλέπονται δωρεάν περιστροφές, η λειτουργία Twin Reel είναι αυτή που κάνει το slot να ξεχωρίζει και να προσφέρει περισσότερες πιθανότητες να υπάρξει τουλάχιστον ένας σωστός συνδυασμός, από τους 243 που είναι διαθέσιμοι.

Συμβουλές για κέρδος

** Το κύριο είναι, η κατανόηση του Slot. Ολες οι στοιχηματικές πλατφόρμες προσφέρουν το εικονικό παιχνίδι. Είναι μία καλή επιλογή για τον παίκτη. Με αυτό τον τρόπο εξοικειώνεται με το περιβάλλον του κουλοχέρη και κατανοεί τους συνδυασμούς που κερδίζουν, πριν επιλέξει να κάνει παιχνίδι με κανονικά χρήματα.

** Δίνεται η δυνατότητα στον παίκτη να επιλέξει ανάμεσα σε πολλά διαθέσιμα πονταρίσματα, που αρχίζουν από 0.25 ευρώ και φτάνουν τα 125 για κάθε γύρισμα του τροχού. Είναι ένα slot που ανταποκρίνεται έτσι σε παίκτες όλων των οικονομικών βαθμίδων. Φυσικά, το κέρδος βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με το ποντάρισμα, όμως αυτό που προέχει κυρίως είναι η διασκέδαση.

No Comments

Post A Comment