Παρόμοια φρουτάκια με το Twinspin

Συνδυασμός του παλιού με το νέο είναι το φρουτάκι Twinspin της NetEnt. Το υψηλό ποσοστό αποπληρωμής και ο διπλός τροχός (Twin Reel) είναι τα στοιχεία που το κάνουν να ξεχωρίζει. Είναι διαθέσιμο στις κορυφαίες στοιχηματικές πλατφόρμες.

Φρουτάκια σαν το Twinspin

Fruitshop
Και εδώ έχουμε τον ίδιο πάροχο (NetEnt) και ένα συνδυασμό του νέου με το παλιό. Όπως και στο Twinspin έτσι και στο Fruitshop έχουμε να κάνουμε με κάποια από τα κλασικότερα σύμβολα των επίγειων καζίνο. Παράλληλα, είναι ανάλογες οι βαθμίδες πονταρίσματος (από 25 λεπτά έως 125 ευρώ) ενώ ξεχωρίζει επίσης για το υψηλό ποσοστό αποπληρωμής, που είναι και εδώ της τάξης του 96.6%.

Book Of Ra
Κλασικό θέμα και εδώ, η ιστορία όμως μας μεταφέρει στην Αρχαία Αίγυπτο. Είναι ένα φρουτάκι πέντε στηλών, όπως το Twinspin ενώ εξίσου υψηλό είναι και το ποσοστό αποπληρωμής, που ανέρχεται στο 91,1%. Στο συγκεκριμένο φρουτάκι ο παίκτης έχει την επιλογή των γραμμών πληρωμής και μπορεί έτσι να διαμορφώσει αντίστοιχα με το Twinspin το ποντάρισμά του από πολύ χαμηλό έως πολύ υψηλό.

Montezuma
Το παλιό με το νέο κυριαρχεί και στον κουλοχέρη Montezuma, με θεματολογία των πολιτισμό των Αζτέκων, ο οποίος ξεχωρίζει επίσης για τα υψηλά κέρδη που προσφέρει στους παίκτες. Και εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα slot πέντε τροχών και με σύμβολο που λειτουργεί σαν μπαλαντέρ και αντικαθιστά όλα τα υπόλοιπα σύμβολα, αυξάνοντας έτσι για τον παίκτη τις πιθανότητες να υπάρξει συνδυασμός που κερδίζει.

No Comments

Post A Comment